PÅ GÅNG!

RETREAT DEIA - 11-14 september - FULLBOKAD  

VANDRING - YOGA - MEDITATION - HÄLSOSAM MAT

Välkomna till ett boostande och avkopplande retreat i vackra Deia på Mallorca tillsammans med stress- och hälsocoacherna Caroline Norbelie och Ida Lind.

I fyra dagar sätter vi hälsan i fokus och njuter av vandringar, yoga, meditation och hälsosam mat i de underbara omgivningarna runt Deia.

Byn på Mallorcas västkust har listats av UNESCO som ett världsarv - charmen och mysfaktorn är alltså otroligt hög. Huset är beläget bara några minuter från torget i Deia där en av måltiderna på retretet intas. Runt Deia finns många vandringleder vi kommer att utforska tillsammans. Det finns vackra små stränder i närheten där vi kan ta ett uppfriskande dopp.

Boende

Vi bor i en stor charmig mallorkinsk villa med pool och en hänförande utsikt över Medelhavet. Har du en gång landat i huset vill du knappt gå därifrån. Se fram emot lata eftermiddagar vid poolen efter våra härliga förmiddagsvandringar.

Huset har plats för 10 gäster boende i dubbelrum vilket ger vårt retreat en skön småskalighet och genuin känsla. Inkvartering sker alltså i dubbelrum och reser du ensam delar du rum med en annan deltagare på retreatet beroende på om resan är fullbelagd eller inte.

Vandring

Vandringslederna runt Deia är helt fantastiska och kombinationen yoga och vandring är så välgörande för både ditt fysiska och psykiska välmående. Vi väljer ut några olika leder vi tar oss an under våra dagar här och du är välkommen att delta på de du vill.

Yoga och Meditation

Varje dag startar med antingen yoga eller meditation före frukost på den stenbelagda terrassen med utsikt över medelhavet.

Caroline guidar oss i meditation som hjälper kroppen och sinnet att slappna av och känna lugn och tacksamhet. Det ingår 2 yogapass som hålls av en lokal yogainstruktör. Instruktören gästar huset där vi bor och tar oss med på yogapass som kompletterar vandringarna väl.

Ta med din egen yogamatta!

Mat

Den antiinflammatoriska kosten ligger kanske som bekant oss varmt om hjärtat och är huvudtema på vårt retreat. All mat väljs omsorgsfullt ut och inhandlas på marknaden eller i de lokala butikerna. Ida står för planering och matlagning och involverar gärna de som är intresserade att delta i matlagningen. Maten vi lagar i huset är gluten- och mjölkfri och vi frossar i grönsaker och frukt. Vi söker upp lokala viner för att göra måltiderna kompletta.

Frukost och 2 middagar intas i huset medan luncherna intas på vandringen - antingen som matsäck gjord på morgonen eller på någon restaurang vi passerar på vandringen. En kväll äter vi middag i Deia på en mysig restaurang. (kostnad för mat på restauranger ingår ej).

Pris

8500kr inkl boende, yoga, vandringar, vissa måltider och klimatkomensation för din flygresa.

Flygbiljett och transfer till och från flygplats ingår ej